skip to content

Over ons

MBV de Wissel is 9 oktober 2021 na 44 jaar bestaansrecht te hebben gehad opgeheven.

 

Wat is M.B.V. "De Wissel"?

Modelbouwvereniging "De Wissel" is een vereniging van modeltreinliefhebbers, die is opgericht in 1977.

De vereniging is opgeheven op 9 oktober 2021Wat wil "De Wissel" ?

"De Wissel" is opgericht met het doel meer bekendheid en inhoud te geven aan deze hobby. Dit door het leren van elkaars ervaringen, elkaar te helpen en met elkaar meer van je hobby te maken.

 

Hoe doet "De Wissel" dat?

Modelbouwvereniging "De Wissel" doet dat door:

  • Regelmatig op de donderdag-avonden bijeen te komen in de clubruimte.
  • Het houden van gezellige avonden waarop in het algemeen over de hobby wordt gesproken  en ervaringen worden uitgewisseld.
  • Aan medeleden advies te vragen, voor problemen met je eigen modelbaan, en hulp te krijgen als je er zelf echt niet meer uit komt.
  • Hulp te bieden bij het oplossen van problemen op allerlei spoors-gebied. Zodat op prettige wijze voorlichting verkregen kan worden en je de hobby op professionele en voordelige wijze kunt bedrijven.
  • Het beheren van een uitgebreid documentatie centrum.
  • Als vereniging naar buiten te treden met activiteiten.
  • Het verzorgen van thema avonden.

Maar bovenal wordt er gezamenlijk gewerkt aan de modelbaan van de club, waardoor praktische ervaring kan worden opgedaan op die gebieden waar je zelf niet zo bedreven in bent. Zaken die echter van belang kunnen zijn bij de uitbouw of nieuwe opzet van je eigen modelbaan. Denk hierbij o.a. aan spoorplanning, scenery en elektronica.Dit alles en nog veel meer gebeurt in een bijzonder goede sfeer en op prettige wijze, waardoor je al snel de donderdagavonden niet meer zult kunnen missen.

 

Wat kunt u doen?

Door onze opheffing kunt u niet meer bij ons genieten van de modelbouw hobby.

 

Wie kunnen er lid worden?

Eenieder die de modelbouw en modeltrein hobby een goed hart toedraagt en die de leeftijd van 14 jaar heeft bereikt. Verder iedereen die er voor voelt in clubverband zijn hobby te beoefenen, en de voordelen, verbonden aan het lidmaatschap, wil benutten.

 

Waar moet u zijn?

Door onze opheffing kunt u niet meer bij ons genieten van de modelbouw hobby.

Copyright © MBV de Wissel 2020 | Webdesign: A.Zondag